Images
Over HW VW Service

Meer dan 30 jaar ervaring

H&W is ruim 33 jaar geleden ontstaan in een schuurtje. Samen met mijn beste maatje William, deden we onze eerste voorzichtige aanpassingen aan onze eigen golfjes. Daar we beide ook bij een VW/Audi dealer werkten,  maakte onze passie voor VAG producten alleen maar groter! Dat begon voor mij al als 16 jarig joch in 1986. En de destijds nog straat bepalende Golf MK1 en MK2 GTI vond ik toen al geweldig, en dat is nooit meer over gegaan!

Maar van het een kwam het ander, en er ontstond steeds meer vraag of wij ook niet voor derden VAG auto’s wilden aanpassen en modificeren. Voor we het wisten stond de schuur bomvol met GTI’s en allerhande klussen, en moest er uitgebreid worden naar een grotere ruimte. Gaandeweg leerden wij een hoop bij en kwam onze lat steeds hoger te liggen. Inmiddels was William eruit gestapt, maar was onze naam al gevestigd in de toenmalige grote GTI scene. Door de toename van de werkzaamheden, kon ik er niet meer omheen om een officieel bedrijf te worden. Op de kop af 15 jaar geleden was het dan zover. Na lang zoeken, vond ik samen met mijn vrouw Cristy in 2005 een mooi huis in Alphen aan de Maas met de bedrijfsruimte erbij, die ik al zolang ambieërde.

Ontstaan

En zo is HW vw tuning officieel geboren. 3 jaar later is dat veranderd in HW VW Service. Met de verandering van de naam, zijn ook onze werkzaamheden uitgebreid. Zo werden we ook een apk keurings station, en gingen we alles met wielen ook voorzien van onderhoud en reparatie. Mijn grote voorliefde voor de oudere VAG modellen, heeft er in de loop van de jaren voor gezorgd, dat we op hoog niveau onze vakkennis kunnen toepassen in onze werkzaamheden. Door het vertrouwen die we van onze klandizie krijgen, hebben we al heel wat juweeltjes af mogen leveren. We doen dan ook vrijwel alles in eigen huis, wat ons werk zo mooi en uniek maakt. Ook om die reden staan we hoog aangeschreven als erkend leerbedrijf, en hebben wij al heel wat jonge mensen dit prachtige vak in al zijn facetten mogen leren. Inmiddels is ons team uitgebreid met de komst van onze oudste zoon Roy. En met zijn komst, is ook weer een verse visie toegevoegd aan HW VW Service, en zijn we klaar voor de toekomst.

Ons team

Het HW VW Service team

Images

Herman

Eigenaar (Petrolhead)
Images

Roy

Chef werkplaats (Beste monteur van Maas & Waal)
Images

Cristy

De andere 50% (blijkt ook nog handig te zijn in boekhouding).
Images

Bink & Jax

Waakhonden (Knuffels).
Images

Emile

Troubleshooter (Inboedel)

Copyright @2024 HW VW Service | Webdevelopment by Web-IT Solutions