CAE Shifters

CAE Shifters

Wij zijn de enige officiële distributeur van CAE Shifters in Nederland en België. Dit mooie product leveren wij en bouwen we eventueel als de klant dat wenst ook in. CAE Shifters zijn exclusief ontwikkeld voor transmissies met H-profiel versnellingsbak. Zowel gesynchroniseerd als Dogbox (rechte vertanding). Het koppelingssysteem blijft origineel, er hoeft niet meer te worden gewijzigd aan de versnellingsbak dan in sommige gevallen een kabelsteun.

Inbouw

Wat CAE Shifters betreft hebben wij er al heel wat ingebouwd en kunnen we deze dus naadloos wegwerken in uw bestaande middenconsole. Het lastigste gedeelte is het wegwerken en afstellen. hier gaat de meeste tijd in zitten.

Zoals u ziet is het niet domweg een paar boutjes, maar gaat er echt serieus werk in zitten. Dit mooie product zorgt ervoor dat spelingen worden geëlimineerd en dat uw auto strak en secuur schakelt.

Variatiekeuze

Deze versnellingspoken zijn tevens verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

De pookknoppen daarin tegen zijn er in PU, alcantara, en in geanodiseerd aluminium.

Geanodiseerd aluminium.

PU (polyurethaan).

Alcantara rood stiksel.

Alcantara blauw stiksel.

Slot

Als u interesse heeft in dit product, of een offerte wilt hebben kunt u gerust bellen of u gegevens achterlaten bij het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Met vriendelijke groet

HW VW Service

Neem contact met ons op

Adres

Kerkstraat 13
6626 AJ Alphen (GLD)

Telefoon

+31 (0)6 53359278
+31 (0)6 23498062

Copyright @2024 HW VW Service | Webdevelopment by Web-IT Solutions