Schadeherstel

Schade, hoe nu verder?

Helaas komt het ook wel eens voor dat er schade ontstaat aan uw auto, dit is natuurlijk erg vervelend en heeft u het liefst zo snel mogelijk opgelost. Het is dan ook van belang dat de verzekeraar hiervan op de hoogte wordt gebracht, zodra dit verwerkt is zal er een schade expert komen om de schade te inspecteren en uiteindelijk vast te stellen.

in veel gevallen is een (blik)schade goed te repareren en hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken, aangezien wij de schade in eigen beheer repareren en netjes voor u oplossen.

Spuiter

Vervolgens gaat de auto naar de spuiter voor zijn nieuwe jas. Eerst wordt de auto strakgemaakt, Om vervolgens voorzien te worden van een nieuwe hoogwaardige frisse laklaag.

Uiteraard is het ook mogelijk om een ”spot repair” te doen, dit houd in dat er plaatselijk schade wordt gerepareerd. Met sommige kleuren zoals onder andere : geel, grijs, en rood kan dit soms nog wel een lastig worden in verband met kleurverschil en moet er uitgespoten worden op het aangrenzende plaatdeel.

Polis

Let goed op wat er in u polis staat aangezien de meeste verzekeringen schadesturing hebben, dit houd in dat de verzekeraar bepaalt waar u auto wordt gerepareerd.

Slot

Heeft u schade? Of bent u gewoon benieuwd wat het zou kosten om u auto weer helemaal netjes te krijgen (dit is overigens ook op te lossen met een grondige poets/polijst beurt, dit zouden we eventueel ook voor u kunnen verzorgen.) vraag dan gerust een offerte aan en we helpen u verder.

Met vriendelijke groet,

HW VW Service

Neem contact met ons op

Adres

Kerkstraat 13
6626 AJ Alphen (GLD)

Telefoon

+31 (0)6 53359278
+31 (0)6 23498062

Copyright @2024 HW VW Service | Webdevelopment by Web-IT Solutions