Even voorstellen, mijn naam is Herman Vendeloo en wil u wat meer verstellen over het ontstaan van HW VW Tuning/Service.

Mijn liefde voor Volkswagen/Audi begon al vroeg! Met mijn 16e begonnen bij een VW/Audi dealer en daarna het merk nooit meer los kunnen laten.

Ik had al gauw in de gaten dat deze merken zich uitstekend lenen voor aanpassingen van alles wat maar gewenst is en zodoende kwamen ik en een goede vriend en naamgever van de “W” in de bedrijfsnaam, William Hol, al gauw in de GTI scene terecht.

Voor dat we het wisten stonden we motoren op te voeren voor onszelf, maar ook voor andere mensen.

Na ettelijke jaren in de hobby sfeer te hebben gezeten, is de keus gemaakt om onze passie voor VW en Audi om te zetten naar een officieel bedrijf. Daar het niet meer te combineren was met werkzaamheden voor een werkgever!

In dat proces heeft William ervoor gekozen om uit het bedrijf te stappen en werkzaam te blijven bij een grote dealer hier in de regio.

Uit respect is wel de “W” gebleven! Dus vandaar “HW VW Tuning”.

Wat alleen blijkt is dat veel mensen bij het woord “Tuning” alleen maar denken aan grote spoilers en dikke uitlaten. Niets van dat is waar! Maar om mistanden in die zin verder te voorkomen hebben wij gemeend om 2 afdelingen binnen ons bedrijf te maken.

“HW VW Tuning” voor onze autosport tak, o.a. motorenbouw, race en autocross, werkzaamheden en aanlevering van daaraan gerelateerde onderdelen.

“HW VW Service” voor onze onderhoud en reparatie tak, dit om te laten zien dat wij een allround bedrijf zijn die van alle markten thuis is!